"İncir Evi" Fuarlara Tat Katmaya Devam Ediyor - Haberler.com

İNCİR EVİ İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenen Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) "Ortak Platform İş Zirvesi ve Sektör Tanıtım Günleri" nde şık standıyla yer aldı.

Sağlıklı ve lezzetli ürünleri ile sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin ağız tadı oldu.

Tüm kutsal kitaplarda adı geçen sağlık kaynağı incir ve kuru meyvelerin ihracatını yaparak ülkemizi birbirinden kaliteli ürünlerle temsil eden Şentaş A.Ş., "Sağlıklı Lezzetler" sloganı ile ürünlerini tüm Türkiye'deki müşterilerine ulaştırıyor. Katıldığı tüm fuarların gözdesi olan İNCİR EVİ, ürünlerini şık ve inovatif ambalajlar içerisinde tüketicilerine sunuyor.

Temelleri kuru incir ticaretiyle atılan Şentaş A.Ş.'nin, İzmir'i temsil eden ürünlerin bulunduğu İNCİR EVİ projesiyle herkese hitap ettiğinin altını çizen yetkililer, bir asırdır dünyaya ihraç edilen Şentaş A.Ş. ürünlerinin tüm Türkiye'ye ulaştığını söyledi.

Özel ve sektörel fuarlar katılımını aksatmayan İNCİR EVİ, ana firma ŞENTAŞ A.Ş. ile 30'a yakın ülkeye gerçekleştirdiği kuru incir, kuru kayısı ve çam fıstığı ihracatının yanısıra İNCİR EVİ ile hem satış mağazasından hem de internet adresi üzerinden talepleri karşılıyor. Organik ürünlere olan talebin artmasıyla pazardan daha çok pay almayı hedefleyen İNCİR EVİ'nin, inovasyona verdiği önemle geliştirdiği hediyelik ambalajlar içindeki İzmir'i temsil eden ürünler aynı zamanda alternatif hediye arayanlar tarafından da tercih ediliyor.

İNCİR EVİ'ne tüketicilerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten İNCİR EVİ yetkilileri, hem sağlıklı hem de doğal bir alternatif oluşturan ürünleri ile İzmir merkezli olmalarına rağmen, web sayfaları www.incirevi.com üzerinden tüm Türkiye'deki müşterilerine ulaşabildiklerini ifade ettiler. Yetkililer, "Faydaları saymakla bitmeyen kuru meyveler içerdiği yüksek protein, vitamin ve minerallerle hücreleri yeniliyor. Gribal hastalıklar başta olmak üzere bir çok hastalıktan koruması ile biliniyor. Sindirimi kolaylaştıran bu ürünler içerdiği benzaldehit maddesiyle kanserli hücrelerin büyümesini de önlüyor. Tüm özellikleri ile tam bir sağlık kaynağı kuru incir, kuru kayısı, fındık gibi kuru meyveler Türkiye'nin önemli ihraç kalemlerini oluşturuyor. Tüm dünya pazarlarında ilk sıralarda yer alan bu ürünler, Türk ürünü olarak büyük ilgi görüyor" dedi.

Etiketler: basında biz, haber
Mart 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR