İncir Evi, online mağazalaşma ile Türkiye geneline yayılacak - İŞ'TE KOBİ

İncir Evi, online mağazalaşma ile Türkiye geneline yayılacak - İŞ'TE KOBİ

Portföyünde, özel ambalajlarda işlenmiş farklı incir çeşitlerine yer veren şirket, Türkiye geneline satış yapacak.

Kuru incir ticaretine 100 yıl önce başlayan Şentaş AŞ, İncir Evi markası ile şubelerde yaptığı satışları online yapacak. Portföyünde, özel ambalajlarda işlenmiş farklı incir çeşitlerine yer veren şirket, Türkiye geneline satış yapacak.

İncir Evi markalı ürünlerini Ekoloji İzmir 2012-İzmir Organik Ürünler Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunan Şentaş AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Şen, 25 yıldır Kanada'dan Yeni Zelanda'ya kadar otuza yakın ülkeye kuru incir, kuru kayısı ve çam fıstığı ihraç ettiklerini söyledi.

İnternet üzerinden de önemli satış oranlarına ulaştıklarını vurgulayan Şen şunları söyledi: "Rekolteye göre değişmekle birlikte yılda 3-4 bin ton kuru incir işleyip ihraç ediyoruz. İncir üç dinin kutsal kitabında yer alan tek meyve olduğu için dünya nüfusunun çoğu için önemli bir meyve. Kurutulmuş olarak tüketilmeye elverişli ürün olduğu için yurt dışında da önemli bir pazar şansımız var. Bu ürünleri aynı zamanda İncir Evi sayesinde birbirinden şık ve renkli tasarıma sahip paketlerle satışa sunduğumuz incir, kayısı, kuru üzüm, ceviz gibi meyveler alternatif hediye arayanların gözdesi olurken, incir reçeli, incir ezmesi ve incir tatlısı da yoğun ilgi görüyor.

İç piyasada www.incirevi.com internet sayfası aracılığı ile tüm yurda siparişleri ulaştırabiliyoruz ancak isteklere daha iyi yanıt verebilmek için ülke genelinde İncir Evi sayısını artırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Etiketler: basında biz, haber
Mart 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR