Özel hediyeler İncir Evinde - Yeni Asır

Özel hediyeler İncir Evinde - Yeni Asır

"Sağlıklı Lezzetler" sloganıyla İzmir'i temsil eden ürünler, İncir Evi'nde birbirinden şık ve renkli tasarımlı paketlerle sunuluyor.

İzmir Halit Ziya Bulvarı'nda hizmet veren İncir Evi'nin yeni mahsul 2012 ürünleri, gelenekselleşen tadıyla satışa sunuldu. Ramazan ayında doktorların tavsiye ettiği, beslenme mönülerinde önemli yer tutan kuru meyveler İncir Evi'nin özel ambalajlarında sofralarımızı süsledi.

"Sağlıklı Lezzetler" sloganıyla İzmir'i temsil eden ürünler, aynı zamanda birbirinden şık ve renkli tasarımlı paketlerle sunularak alternatif bir hediye seçeneği de oluşturuyor. Bir çok insanın artık özel günlerde İncir Evi ürünlerini tercih ettiğini kaydeden Şentaş Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Temel Aycan Şen, kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm, ceviz gibi meyvelerle, incir reçeli, incir ezmesi ve incir tatlısının yoğun ilgiyle karşılaştığını, ürünlerinin doğal ve sağlıklı birer lezzet bütünü olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin neresinde olursa olsun isteyenlere ürün çeşitlerini ulaştırabildiklerini belirten Şen, "Her geçen gün doğal ve ekolojik ürünlere olan ilgi artıyor. İncir Evi ile bu alandaki taleplere cevap verebiliyoruz. Bu sıcak günlerde erimeyen ve deforme olmayan özel ambalajlarında ürünlerimizi gelenekselleşen İncir Evi tadı ile tüketiciye sunuyoruz, doğal, hijyenik, ihracat kalitesindeki ürünler hediye edilebilir şık ambalajlarında güzel bir bayram hediyesi alternatifi" dedi.

Türkiye'nin her yerinden İncir Evi ürünleri www.incirevi.com adresinden online sipariş ve kargoyla temin edilebiliyor.

Etiketler: basında biz, haber
Mart 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR